GameApps Logo

真實模擬駕駛『GRAN TURISMO SPORT』PlayStation®4發佈!

2015-10-28 1473
Sony Computer Entertainment Japan Asia※1(SCEJA)預定發售真實駕車模擬器「GRAN TURISMO」系列最新作品『GRAN TURISMO SPORT』,此為本系列的首款PlayStation®4專用遊戲軟件。

 

 

 

  本作品除了實現「GRAN TURISMO」系列最高的品質以外,同時是以「讓車類運動蛻變重生」為目標的一款作品。此外,也以即使是從未接觸過車類駕駛遊戲的使用者,也能享受奔馳的樂趣,不論是誰都會想遊玩這款遊戲為宗旨來開發本作品。

 

 

  為了實現上述「讓車類運動蛻變重生」,「GRAN TURISMO」與FIA(國際汽車聯盟)進行了合作。而本次合作中最令人興奮的活動之一,就是在本作品線上錦標賽中的優勝者,預定在一年一度的FIA典禮中接受表揚。

  「GRAN TURISMO」將與擁有100年以上真實車類運動歷史的FIA一同設計、規劃今後100年的車類運動,攜手創造新的歷史。

  「GRAN TURISMO」官方網站當中公開了『GRAN TURISMO SPORT』的概念影片,敬請觀賞。

 

 

<「GRAN TURISMO」官方網站>

http://www.gran-turismo.com

 

■ PlayStation®4專用軟件GRAN TURISMO SPORT概要

作品名稱

GRAN TURISMO SPORT

類型

真實駕車模擬器

支援主機

PlayStation®4

發售日

未定

價格

未定

Rating

審查預定

權利標示

© Sony Computer Entertainment Inc.  Developed by Polyphony Digital Inc. 

Manufacturers, cars, names, brands and associated imagery featured in this game in some cases include trademarks and/or copyrighted materials of their respective owners. All rights reserved. Any depiction or recreation of real world locations, entities, businesses, or organizations is not intended to be or imply any sponsorship or endorsement of this game by such party or parties. "Gran Turismo" logos are registered trademarks or trademarks of Sony Computer Entertainment Inc.

製作

Polyphony Digital Inc.

發售

Sony Computer Entertainment Inc.

官方網站

http://www.gran-turismo.com/jp/

 

最新評論

翻譯本站

遊戲APK下載搜尋

訂閱YOUTUBE頻道

廣告贊助
手機版 | 聯絡我們
© GameApps.HK 香港手機遊戲網 2013-2018