GameApps Logo

EA新作《Dawngate》正式開測!

GameApps 2013-06-21 2056
自從DOTA式遊戲LOL大熱之後,繼最原始嘅魔獸爭霸到LOL再到DOTA2之後,今期EA又打算以Dawngate參戰係DOTA式遊戲,以全新嘅兩線對戰玩家作為招來,今日開始正式測試為期兩日,玩家可以到官網提供E-mail地址,即可以獲得封測序號!

 

EA參戰DOTA式遊戲

雖然今次測試只開放兩日,但官網論壇公告到目前為止,已經吸引過千名人士參加測試,遊戲最大特色在於擺脫一向DOTA嘅3路玩法,只選用兩路,配上具特色嘅出兵、地形設計,打算以新式遊戲殺入DOTA式遊戲界,到底呢次EA闖關能否成功?家下仲係言之過早,因為遊戲今明兩日先進行第一次測試,隨時要等多一年半載先有得玩!

 

 

測試伺服器會分三個時段,分別是:

Servers Open - 12:00 PM PDT/3:00 PM EDT/21:00 CEST

Server Close - 9:00 PM PDT/12:00 AM EDT/6:00 (6/22/2013) CEST

注意:以上時段都是以美國時區計算!

官網:https://www.waystonegames.com/ 

廣告贊助
最新評論

每週著數優惠區

翻譯本站

遊戲APK下載搜尋

訂閱YOUTUBE頻道

廣告贊助
手機版 | 聯絡我們
© GameApps.HK 香港手機遊戲網 2013-2017